ΥΨΗΛΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Κάθε δημιουργία της Galénic παρασκευάζεται με μόνιμο σκοπό την εγγυημένη αποτελεσματικότητα των φίνων συνθέσεων, με βέλτιστη ποιότητα. Αυτή η αέναη αναζήτηση της τελειότητας συνοδεύει πάντα την προσέγγιση της υψηλής ποιότητας: αυστηρή επιλογή πρώτων υλών, δοκιμές και συνεχής επαλήθευση, συνθέσεις που υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθόλη τη διάρκεια της αλυσίδας παραγωγής.

Γι' αυτό, επιλέξαμε να παράγουμε τις φροντίδες μας αποκλειστικά στην Ευρώπη και πάνω από το 90% στη Γαλλία, με σκοπό να διατηρήσουμε την τεχνογνωσία των Δημιουργών Εξαιρετικών Συνθέσεων και των διαδικασιών παραγωγής μας.

Καθώς η έμπνευση των συνθέσεων και η παραγωγή γίνονται στη Γαλλία, οι φροντίδες μας παράγονται στα ερευνητικά κέντρα και εργοστάσια των εργαστηρίων Pierre Fabre στην καρδιά της περιοχής Tarn, στη νοτιοδυτική Γαλλία.

MADE IN FRANCE ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Έρευνα στο Vigoulet-Auzil

Βρίσκεται στην καρδιά του άξονα της έρευνας, πυλώνα της τεχνογνωσίας μας, όπου οι Δημιουργοί Εξαιρετικών Συνθέσεων της Galénic εργάζονται για να παρασκευάσουν μοναδικές φροντίδες. Τα βασικά στάδια γίνονται επί τόπου: προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, πρωτότυπες συσκευασίες που αντικατοπτρίζουν την Υψηλή Ποιότητα.

 

 Δημιουργία στο Παρίσι

Γαλλική μάρκα που ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1978.
Πρωτεύουσα των τεχνών και της μόδας, το Παρίσι είναι ο τόπος που γεννήθηκαν οι πρώτες φροντίδες της Galénic στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Ο κατεξοχήν τόπος της γαλλικής τεχνογνωσίας, το Παρίσι διακρίνεται για τις υψηλής ποιότητας δημιουργίες του, των οποίων η αρτιότητα και η κομψότητα διακρίνονται σε όλο τον κόσμο. Ακόμη και σήμερα, πιστές στην κληρονομιά της, οι συνθέσεις της Galénic είναι πάντα εξαιρετικές.

 

Αξιολόγηση και δοκιμές στην Τουλούζη

Η Galénic δεν κάνει ποτέ ένα βήμα μπροστά χωρίς να έχει δοκιμάσει και επαληθεύσει την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των προϊόντων της. Οι αξιολογήσεις πραγματοποιούνται στο Κέντρο Κλινικής Έρευνας και Ανάπτυξης που βρίσκεται στο Hôtel-Dieu-St-Jacques στην Τουλούζη.

 

Παραγωγή στο Soual

Το ιστορικό εργοστάσιο της μάρκας, το Soual διασφαλίζει την άψογη παραγωγή και συσκευασία των φροντίδων της Galénic εδώ και 40 χρόνια.

Η ΑΕΝΑΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ

Από τον οραματιστή ιδρυτή της, τον Pierre Fabre, μέχρι τους Κορυφαίους δημιουργούς της, η φιλοσοφία της Galénic παραμένει αμετάβλητη και αφορά την ακατάπαυστη έρευνα για τη δημιουργία εξαιρετικών καλλυντικών συνθέσεων που εγγυώνται τέλεια περιποίηση. Όταν κάποιος είναι εμπνευσμένος δημιουργός και εξειδικευμένος επιστήμονας μπορεί να διεισδύει περισσότερο στη δημιουργική διαδικασία ενός νέου καλλυντικού. Κάθε σύνθεση αποτελεί μια ειδικά εξατομικευμένη δημιουργία. Η έρευνα για τον τέλειο συνδυασμό γίνεται χωρίς συμβιβασμούς, προχωρώντας σταδιακά. Ορισμένα προϊόντα χρειάζονται χρόνια για να κυκλοφορήσουν στην αγορά. Χρειάζονται εννέα μήνες για την έγκριση ενός νέου ενεργού συστατικού και χρόνια ολόκληρα για να βρούμε το σωστό συνδυασμό.

Τέλος, κάθε σύνθεση παρασκευάζεται σύμφωνα με προδιαγραφές που βασίζονται στη φιλοσοφία των Εργαστηρίων Pierre Fabre, αφού ελεγχθεί και επανελεγχθεί μέχρι να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητά της. Αυτή η αέναη αναζήτηση της τελειότητας αποτελεί το επίκεντρο της Galénic και εκφράζεται σε κάθε λεπτομέρεια, των προϊόντων μας, από τη σύνθεση μέχρι τη συσκευασία.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ

Παραπέμποντας στο σύμβολο του απείρου, το μονόγραμμα συμβολίζει την αναζήτηση της τελειότητας από την Galénic. Αυτή η αέναη αναζήτηση εκφράζει τη μοναδική ταυτότητα της Galénic.